🚚 DOPRAVA ZDARMA na objednávky nad 999 Kč! Nakupujte bez stresu, na vrácení produktů máte 100 dní!

Dámské kalhoty

(15 produktů)

I když ženy občas rády obléknou šaty nebo sukni, v běžném životě dají raději přednost kalhotám. Kalhoty jsou totiž praktické, mají rozmanitý střih a umožňují libovolné střídání barev a stylů.

15 zobrazených produktů z 15

Zobrazit více

Dámské kalhoty: stylové modely pro každou ženu!

I když ženy občas rády obléknou šaty nebo sukni, v běžném životě dají raději přednost kalhotám. Kalhoty jsou totiž praktické, mají rozmanitý střih a umožňují libovolné střídání barev a stylů.

Dámské kalhoty: kalhotová klasika, která rozhodně nesmí chybět v žádném dámském šatníku!

Na našem webu najdete dámské chino kalhoty a džíny rovného střihu, modely slim, skinny i do zvonu. Jste-li malé postavy, vyhněte se volnějším střihům, které opticky zmenšují. Máte-li štíhlou postavu, dejte přednost slim nebo skinny kalhotám, ženám kypřejších tvarů budou slušet kalhoty rovného střihu. Módním hitem jsou i dámské bokové kalhoty a slavný návrat slaví dámské kalhoty s vysokým pasem, které mají tu výhodu, že sluší všem typům postavy.

Pokud jde o barvy, černé dámské kalhoty jsou klasika, kterou rozhodně nic nepokazíte. Stejně jako ostatní tmavé barvy, jako je například tmavě modrá nebo antracitově šedá, opticky zeštíhlují. Dámské khaki kalhoty a béžové dámské kalhoty jsou rovněž sázka na jistotu, protože jsou vhodné na zimu i na léto. Pokud však chcete vybočit z davu, jděte v létě do pastelových barev (a to především v případě, že jste štíhlá!) a v zimě naopak do výrazných barev. Červené dámské kalhoty nebo model hořčicově žluté či zelené barvy v kombinaci se střízlivějšími odstíny budou rozhodně správná volba, abyste se vymanila ze zimní šedi.

Dámské splývavé kalhoty: velmi pohodlné modely do města i na dovolenou!

Dámské splývavé kalhoty vám prokážou cenné služby v létě i v zimě. Nezávisle na tom, zda se rozhodnete pro vlněný či kašmírový model, letní dámské lněné kalhoty či kalhoty z lehké bavlny či jiného materiálu, předností tohoto typu kalhot je volnost pohybu. Některé modely v kombinaci s lodičkami či sandály na vysokém podpatku jsou jako stvořené pro vytvoření elegantního outfitu, jiné jsou sázkou na ležérnější styl, který uplatníte především na dovolené. Dokonalost zajistíte vhodnou kombinací s tunikou či halenkou. Zárukou maximálního pohodlí jsou pak dámské kalhoty v pase do gumy. Je libo černé splývavé kalhoty nebo elegantní dámské bílé kalhoty, což je letní klasika, nebo raději jednobarevný model či model s nápaditým potiskem? Žádné strachy, skutečně je z čeho vybírat!

V našem e-shopu najdete širokou nabídku tunik a triček, které dovedou váš outfit k dokonalosti.

    Vyberte si vaši velikost