🚚 DOPRAVA ZDARMA na objednávky nad 999 Kč! Nakupujte bez stresu, na vrácení produktů máte 100 dní!

Dámská pyžama

(6 produktů)

Dáváte na noc přednost spíše pohodlnému pyžamu než noční košilce se špagetovými ramínky nebo noční košili? Potom se seznamte s naší nabídkou levných dámských pyžam, která jsou velmi pohodlná a přitom nápaditě provedená.

Zobrazit více

Pro klidný spánek není nad dámské pyžamo!

Dáváte na noc přednost spíše pohodlnému pyžamu než noční košilce se špagetovými ramínky nebo noční košili? Potom se seznamte s naší nabídkou levných dámských pyžam, která jsou velmi pohodlná a přitom nápaditě provedená.

Hledáte klasické bavlněné dámské pyžamo levně?

Vyberte si soupravu na spaní, kterou tvoří dámské pyžamové kalhoty a barevně sladěný horní díl.

Naše pohodlné dámské pyžamové kalhoty v dlouhé či tříčtvrteční délce mají pas do gumy, aby zajistily maximum pohodlí. Některé modely mají volný splývavý střih, jiné mají přiléhavější střih ve stylu legín.

V naší nabídce horních pyžamových dílů najdete velmi pohodlné bavlněné modely typu tričko s dlouhými nebo krátkými rukávy, s kulatým průkrčníkem či zapínáním u krku na knoflíčky. Pokud dáváte přednost klasice, v našem e-shopu rovněž najdete elegantní dámské pyžamové kabátky s knoflíkovým zapínáním a nezapomněli jsme ani na slušivá tílka se špagetovými ramínky za výhodné ceny.

Naše dámská pyžama jsou vyrobená z měkkého, pohodlného a mírně strečového žerzeje či ze splývavých, hedvábně hebkých materiálů, jako je například satén, a jsou provedená s nápaditými detaily. Některá z nich zdobí velkoplošný potisk originálních motivů, jiná jsou zdařilou kombinací jednobarevných tkanin s materiály s potiskem puntíků, kostek, květin či kašmírových motivů.

Hledáte lehounké dámské pyžamo na léto?

Potom si pořiďte krátké dámské pyžamo s šortkovými kalhotami. Za horkých letních nocí není nad lehké pyžamko, v němž se budete cítit více než příjemně!

Stejně jako dlouhá pyžama jsou i krátká dámská pyžama ušitá z příjemných měkkých materiálů. Horní díl těchto letních kompletů na spaní může mít tvar košilky, trička s krátkými rukávy, volného tílka či velmi sexy košilky se špagetovými ramínky.

Kromě toho na našem webu najdete bohatý sortiment samostatných pyžamových kalhot v dlouhém či krátkém provedení, které můžete dle libosti kombinovat s tričky a tílky, která již máte doma.

Pokud milujete pohodlné oděvy a obuv na doma, nakupujte levně v našich sekcích Dámské papuče a Dámské soupravy pro volný čas. V našem e-shopu rovněž najdete speciální rubriky dámského spodního prádla stejně tak jako pyžama také pro pány.

    Vyberte si vaši velikost